Gratis frakt på bestillinger med min. 5 retter!

Hvor mange retter fra Åkern vil du bestille denne uken?

Maten holder seg godt i en uke. Gratis frakt ved kjøp av 5 retter eller flere.

Antall retter

Hvor mange retter ønsker du å bestille?

Lukk X

Personvernerklæring

Personvern

Personvernserklæringen trer i kraft 11. juli 2018 og blir gjeldende personvernvilkår for nye og eksisterende kunder i Plantebasert Mat AS.

Herunder ønsker vi at du skal være totalt innforstått med hvilke personvernopplysninger vi behandler, hvorfor de samles inn og hvordan de brukes. Skulle du likevel ha spørsmål angående erklæringen etter å ha lest den oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss via kontaktopplysningene nederst på siden vår.

Behandlingsansvarlig

Plantebasert Mat AS (org.nr. 922 709 106) er ansvarlig for behandlingen av dine personlige opplysninger og behandler disse med ytterst respekt når du besøker vår nettside eller benytter deg av våre tjenester.

Formålet med behandlingen

Vi vil bruke opplysningen vi innhenter av deg til følgende formål:

  • For å kunne levere tjenesten vår til deg.
  • For å kunne gi deg et best mulig produkt basert på de preferanser du selv aktivt velger.
  • For å bruke din kontaktinformasjon til å blant annet kontakte deg angående levering av vårt produkt etter at du aktivt har bestilt det.
  • For å ha mulighet til å kontakte deg ved eventuelle endringer rundt vårt produkt eller ditt kundeforhold til oss.
  • For å kunne administrere fakturering etter at du selv har bestilt et produkt av oss.
  • Bruk av e-postadresse til utsending av nyhetsbrev, oppdateringer, tilbud og annen relevant informasjon du har bedt om via våre nettsider og andre kanaler.
  • For å kunne oppfylle våre rettslige forpliktelser i henhold til blant annet regnskapsloven og regnskapsførsel.

Personvernopplysningene brukes også til statistikkinnhenting, aggregering og administrasjon av nettsiden og tjenesten vår. Kort fortalt betyr dette at vi kan tilby deg en bedre tjeneste og nettside.

Vi behandler i alle av de overnevnte punktene kun personlige opplysninger om deg når det er nødvendig, og i alltid i overenstemmelse med angitte formål. Beskyttelsen av dine personlige opplysninger vil alltid bli tatt i hensyn.

Hvilke opplysninger behandles

Vi behandler både personlig identifiserbar informasjon (opplysninger som identifiserer deg som enkeltperson), og ikke-personlig identifiserbar informasjon (informasjon som ikke identifiserer deg som enkeltperson) om deg. Hvilke opplysninger vi samler inn avhenger av om du aktivt har benyttet deg av tjenesten om matlevering gjennom Plantebasert Mat AS, om du frivillig har besøkt nettsiden vår eller deltatt i andre aktiviteter administrert av oss som for eksempel konkurranser.

Opplysninger du aktivt oppgir til oss, samt opplsyninger vi innhenter inkluderer følgende:

  • Navn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Leveringsadresse
  • Betalingsinformasjon (om du aktivt velger å legge til et betalingskort), eller annen fakturainformasjon som for eksempel en fakturaadresse eller e-post
  • Bruker-ID og registreringsdato
  • Bestillings- og kjøpshistorikk samt handlemønster (hva du bestiller og hvor ofte)
  • Tilbakemeldinger du sender inn etter å aktivt delta på spørreundersøkelse eller konkurranser.
  • Andre typer informasjon du frivillig oppgir når du registrerer deg for å kunne benytte deg av våre tjenester, eller for å kunne ta kontakt med oss via telefon, e-post eller andre plattformer.
  • Påloggingsinformasjon på våre nettsider.

Tilgang til informasjonen

Plantebasert Mat AS forholder seg til enhver tid til de retningslinjer og vedtekter utsted av Datatilsynet og annen myndighet vi er forpliktet til å følge.

  • For å være sikker på at opplysninger du oppgir til oss behandles med respekt og beskyttelse er det kun godkjente personer i Plantebasert Mat AS som har tilgang på informasjonen.
  • Plantebasert Mat AS er lokalisert i Norge, men opplysninger vi innhenter kan brukes av selskaper som holder til både i Norge og i utlandet. Vi vil dog aldri avsløre opplysninger eller personlig informasjon innhentet av oss til tredjeparter vi ikke har avtaler med, eller som leverer tjenester til oss.
  • Personopplysningene dine vil kun bli brukt for å utføre den tjenesten du aktivt har valgt å bestille fra oss.
  • Eventuelle tredjeparter som har tilgang til informasjonen vi innhenter er:
  • Kompetente myndigheter som kan lovpålegge oss å dele informasjon.
  • Mailchimp
  • Mandrillapp

Personopplysninger om mindreårige

Plantebasert Mat AS innhenter ikke opplysninger om alder og behandler ikke bevisst opplysninger om barn under 15 år.

Det rettslige grunnlaget for behandlingen

Vi behandler dine personopplysninger på bakgrunn av følgende formål

  • For å kunne gjennomføre vårt oppdrag og levere vår tjeneste i henhold til Plantebasert Mat AS sin kundeavtale med deg.
  • For å utvikle, administrere og markedsføre Plantebasert Mat AS.
  • For å kunne oppfylle lovpålagte plikter.

Direkte markedsføring og elektronisk kommunikasjon

Åkern kan sende informasjon via elektronisk kommunikasjon eller kontakt pr. telefon for å kunne levere lunsjbokser til deg, og med informasjon om våre produkter, tilbud og lignende dersom du har et kundeforhold, jf. Markedsføringsloven §15. Dersom du ikke ønsker å motta markedsføringshenvendelser, kan du til enhver tid enkelt reservere deg under kontaktpreferanser på Min Side, eller ved å kontakte kundeservice på hei@akern.no Uavhengig av eventuell markedsføringsreservasjon, vil du motta ordrebekreftelse og leveringsinformasjon på e-post og/eller SMS.

Sikring av opplysningene

Plantebasert Mat AS har strenge rutiner og regler for å sikre beskyttelse av personopplysninger og personvern. Sikkerhetstiltak innbefatter både fysiske og tekniske metoder, slik at du kan føle deg trygg på at de personlige opplysninger du oppgir hos oss eller vi innhenter er trygt oppbevart.

Vi jobber for at våre egne medarbeidere til enhver tid er informert og oppdatert nok til å behandle opplysninger gitt til oss i samsvar med våre forpliktelser etter personvernlovgivningen.

Skulle informasjon fra oss bli gitt videre til eventuelle tredjeparter skal vi sikre at det finnes ordninger og avtales som sikrer at opplysningene kun brukes til avtalte formål.

Lagring og sletting

Plantebasert Mat AS lagrer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for det tiltenkte formålet de ble innhentet til eller for det som kreves i henhold til inngåtte avtaler.

Om du sier opp ditt kundeforhold til oss, deaktiveres ditt abonnement, og din e-post knyttet til nyhetsbrev, tilbud, konkurranser ol vil slettes. Skulle du ønske å avslutte ditt abonnement hos oss, eller sette det på pause, vil vi innen to år slette de opplysninger du har gitt oss.

I henhold til regnskaps- og bokføringsloven kan vi være pålagt å oppbevare opplysninger om deg utover to år.

Dine rettigheter

Du kan når som helst kreve innsyn i, samt retting og sletting av dine personopplysninger. Dette innenfor de begrensningene som er fastsatt i personvernopplysningsloven. Dersom personopplysninger om deg er uriktige eller ufullstendige og du ikke har mulighet til å rette dem selv kan du be Plantebasert Mat AS endre disse.

Ønsker du innsyn sendes en skriftlig forespørsel til hei@akern.no

På datatilsynets nettsider finner du en mal på en slik forespørsel: https://www.datatilsynet.no/globalassets/global/skjema-maler/innsynsmal.pdf.

Samtykke

Personvernerklæringen er gjeldende for alle brukere av nettsiden vår, og vi krever at brukeren aksepterer å overholde erklæringen. Når du bruker vår nettside eller benytter deg av våre tjenester aksepterer du at dine personopplysninger kan behandles slik det er forklart i denne erklæringen.

Åkern er underlagt norsk lov og vi er pålagt å følge norske lovgivninger og vedtekter.

Oppdateringer og endringer i erklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen i henhold til gjeldende lov. Den nyeste versjonen av personvernerklæringen finnes alltid på www.akern.no. Dersom det gjøres vesentlige endringer vil vi særskilt informere om de tjenestene som berøres på www.akern.no og via tilgjengelige kanaler, for eksempel e-post eller direkte varsling på våre nettsteder og andre digitale tjenester. Vi oppfordrer deg likevel til å jevnlig lese gjennom publisert personvernerklæring på våre nettsider, hvor siste versjon er tilgjengelig.